Centrum voor gezondheid en uiterlijke verzorging

Gezond zijn en je goed voelen is het resultaat van innerlijke en uiterlijke verzorging. Schoonheid en gezondheid gaan samen. De balans tussen lichaam en geest zorgt voor positieve energie. Als je je goed voelt, straal je dat uit. En blijf je langer jong en vitaal. Body Vision werkt dan ook aan de totale mens - aan de binnen- en buitenkant. Met behandelingen op maat, volgens de nieuwste opvattingen en technieken, in combinatie met topproducten die onze visie onderstrepen.

De totale mens – de holistische aanpak
Body Vision biedt een breed scala aan behandelingen, gericht op de totale mens: huidverzorging, visagie, pedicure, hand- en nagelverzorging, haarverzorging, permanente make-up, definitieve verwijdering van huidontsieringen en definitieve ontharing. Ideaal voor een complete verwendag, voor uzelf of samen met uw partner of een vriend(in).

De specialisten
De specialisten van Body Vision verstaan hun vak. Zij zijn hoog opgeleid en beschikken over jarenlange ervaring. Regelmatig volgen zij cursussen en workshops om hun kennis up-to-date te houden.

Smaakvol ingericht
Het smaakvol ingerichte centrum is een oase waarin u tot rust komt en zich kunt ontspannen, terwijl onze specialisten u met zorg en aandacht omringen.